مواد لازم پاستا هویج و پنیر ریکوتا


پاستا 120 گرم
هویج 1 عدد کوچک
پنیر پارمزان 10 گرم
پنیر ریکوتا 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستا هویج و پنیر ریکوتا

این پاستا مناسب خردسالان هست. می‌توانید پنیر پارمزان را حذف کنید و ان را به نوزادتان هم بدهید. پاستای هویج و پنیر ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور هست.

1- از پاستاهای فرمی یا شکل‌دار استفاده کنید.
2- هویج‌ را پوست بگیرید و رنده کنید.
3- پنیر پارمزان را رنده کنید.
4- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندیش بپزید. چند دقیقه قبل از اینکه پاستا آماده شود، هویج رنده شده را به ان اضافه کنید.
5- پنیر پارمزان رنده شده را با پنیر ریکوتا ترکیب کنید.
6- پاستا و هویج را آبکش کنید و به همراه ترکیب پنیر به قابلمه برگردانید. مواد را خوب هم بزنید و به فرزندتان بدید.


ایران تغذیه ، با ما بهترین باشید. پنیر ,پاستا ,هویج ,ریکوتا ,رنده ,پارمزان ,پنیر ریکوتا ,پاستا هویج ,پنیر پارمزان ,رنده کنید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سوالات استخدامی بانک تجارت عمومی و تخصصی تولید محتوا بک لینک فروش اینترنتی و تحویل کالا درب منزل آئین مستان اولین مرجع بازی DomiNations Legacy سایت پرسشنامه های استاندارد هیوادشاپ ویکی دیزاین